17. marts 2018

Louise Schwartz Nielsen

Louise har det første oplæg på konferencen, her er beskrivelsen af Louises foredrag:

Louise er en snart 36 årig kvinde med diagnosen Aspergers syndrom. Louise er stifter af NAUK – Netværk for autistiske kvinder, som er en netværksgruppe for kvinder på autismespektret, og gruppen har vokset sig meget stor de sidste par år. Hun har også sit eget lille firma ”Autistisk rådgivning”, hvor hun holder oplæg om at leve med autisme, og hun laver også konsulentarbejde.
I hendes oplæg vil hun komme mere ind på hvordan hendes liv har været før og efter diagnosen, om sit ægteskab med en mand med samme diagnose, om hendes arbejde med NAUK og Autistisk rådgivning, og om hvor vigtigt det er at møde ligesindede.
Læs mere om Louise her: www.autistiskraadgivning.dk 
Læs mere om NAUK her: www.nauk.dk

 

Mette Borchert Vahlun

Mette har det andet oplæg på konferencen, her er beskrivelsen af Mettes foredrag:

Dette foredrag handler om, hvordan Mette oplever og sanser verden på godt og ondt.
Mette er en 20 årig pige med diagnoserne Asperger Syndrom og ADHD.
Hun vil i sit foredrag fortælle udpluk fra sit liv, der har budt på mange sejre men også mange nederlag. Hun vil fortælle om sit skoleforløb, hvor hun i et inklusionsforsøg har gået på 11 skoler. 
Hun har gennem selvforståelsesforløb i to forskellige grupper og mange samtaler fået en stor selvforståelse og redskaber til at forstå og takle mange af de udfordringer, hun møder i en neurotypisk verden. 
Dette foredrag kommer også til at omhandle hendes strategier og redskaber til at begå sig bedre i en neurotypisk verden. 
Se mere om Mette på Facebookbloggen: https://www.facebook.com/metsaspieworld/
Youtubekanalen: https://www.youtube.com/channel/UCnlBOiMXbP8aH9P_BChrccQ